Ne ofrojmë Lartë Qualityequipment

Laundry Equipment

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

 • Ndërtesa kompani
 • e përparme e ndërtesës
 • show fabrikë
 • fabrikë
 • shop puna

Profili i Kompanisë:

Jiangsu  Taifeng Machinery Manufacturing Co., ltd. është një i madh prodhues i pajisjeve larje me kapital të regjistruar prej 45.2 milion juan. Kompania është një anëtar i Shoqatës Lehta Industrisë Makinerisë, dhe është e vendosur Taizhou City, Jiangsu Province - qytetin e lindjes të kryetarit Hu Jintao. Kompania jonë është e vendosur në Delta rajonin e lumit Yangtze. Kompania është e specializuar në prodhimin e pajisjeve industriale larëse, e cila është markë e mirë zgjedhja për hotele, spitale, restorante, tekstile, veshje dhe industrisë larëse.

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • Factory Resume Work

  Since the Epidemic of Corona Virus ease gradually, after the official approval given by the government our factory remuse work on Feb 22nd. However because the virus is not disappear thoroughly all the stuff should wear mask during working time, and need to take temperature test before enter the ...

 • China përgjegjës, Fabrika përgjegjës

  Që nga koronavirus i ri ka ndodhur në Kinë nga fundi i vitit të kaluar që të bëhet një epidemi serioze ndikojnë në Kinë sidomos qytetin e rendit Wuhan.In të luftuar kundër virusit ne Chinese gjithë ndjekin shembullin e qeverisë dhe tani ne jemi duke bërë çmos për të përpiqen për të kapërcyer këtë. Ju lutem mos u shqetësoni Abou ...

 • urime të ngrohta për Jiangsu Taifeng për t'u bashkuar me cccc

  Jiangsu Taifeng Machinery Manufacturing Co., Ltd. (Standing committee unit, member number: GCX01910121) Jiangsu Taifeng Machinery Manufacturing Co., Ltd. Jiangsu Taifeng Machinery Manufacturing Co., Ltd. is a domestic industrial washing equipment manufacturer. It is committed to the research an...

 • Më 25 shtator, Jiangsu Taifeng organizuar të gjithë punonjësit për të udhëtuar në Zhejiang.

  Herët në mëngjes, me diell të ndritshme, ne kemi vendosur jashtë në udhëtimin tonë në Zhejiang. Gjithkush kishte një kohë të rrallë së bashku për të udhëtuar së bashku, dhe ata treguan se ishin shumë të lumtur dhe qeshi gjatë rrugës. Zonja e bukur Udhëzuesi i dha një shpjegim të mrekullueshme për të bërë udhëtimin më interesante. ...

 • Company njoftim ndryshim emri

  Për shkak të nevojave të zhvillimit, Taizhou Century Taifeng Pajisje elektrike dhe mekanike Prodhim Co, Ltd është ndryshuar për Jiangsu Taifeng Makineri Prodhim Co, Ltd më 1 korrik 2019, me miratimin e shqyrtimit administrativ dhe Byroja miratimin e Taizhou Farmaceutike Lartit -te ...

Kooperativa Company

 • Pekin Universiteti i Posts dhe Telekomunikacionit

  Pekin Universiteti i Posts dhe Telekomunikacionit

 • 302 USHTARAKE Spitali i CHINA

  302 USHTARAKE Spitali i CHINA

 • Nanjing huaja GJUHËN SCHOOL

  Nanjing huaja GJUHËN SCHOOL

 • CHINA DUHANI

  CHINA DUHANI

 • Pekin Huairou HOSPITAL

  Pekin Huairou HOSPITAL

 • Jiangsu TAIZHOU PEOPLE'S HOSPITAL

  Jiangsu TAIZHOU PEOPLE'S HOSPITAL